knop 3  
 

 

Stichting ADD Nederland
Stichting ADD Nederland werd opgericht in 2006 en heeft ten doel: Het beter bekend maken van ADD: "Het overwegend onoplettend type" Attention Deficit Disorder.

vdvdvfvfvfvfgfgfgf
 

Onderzoek naar drukke/volle hoofden bij mensen met ADD/ADHD, leeftijd 18+

 
16-02-2011 - In kader van het afstuderen (Fontys HBO Toegepaste Psychologie) is Martijn Kluitmans bezig met een kwantiatief effectonderzoek van de Matrix methode. Martijn vraagt uw medewerking:

In opdracht van het MatriXmethode Instituut wordt er onderzoek gaande naar de effectiviteit van de MatriXmethode op drukke/volle hoofden in combinatie met AD(H)D. Het uitvoerende deel van het onderzoek loopt van 1 maart tot 1 juli 2011. Voor dit onderzoek zijn minimaal 35 deelnemers nodig. Wij zijn op zoek naar volwassenen (vanaf 18 jaar) die ADD/ADHD hebben of kenmerken hiervan bezitten.

Je komt in aanmerking voor dit onderzoek als:
· AD(H)D is vastgesteld door een psycholoog of een psychiater.
· Of je bezit bepaalde kenmerken (dit wordt dmv het aanmeldingsformulier beoordeeld).
· Als je niet de intentie hebt tot 1 juli behandeling/therapie voor AD(H)D te ondergaan. Medicijngebruik valt hier niet onder.

Heb je last van een druk/vol hoofd? Ben je op zoek naar een manier om je hoofd te ordenen? Wil je af van die chaos en eindelijk rust daarboven?
Aarzel dan niet, en meld je aan voor het onderzoek door het aanmeldformulier in te vullen! De MatriXmethode kan uitkomst bieden. Gedurende het onderzoek zul je met een gecertificeerd MatriX coach een GRATIS coachingsessie doorlopen van maximaal één uur. Tijdens deze coaching ga je opzoek naar een eigen strategie om je hoofd te ordenen.

De organisatie is gevestigd in Apeldoorn, maar voor het onderzoek gaan we zonodig meer centraal zitten. Afstand hoeft dus geen probleem te zijn. Verder vul je een aantal vragenlijsten in, dit om de effectiviteit te meten. Na het invullen en versturen van het aanmeldformulier, wordt door de onderzoeker beoordeeld of je voor deelname in aanmerking komt. Binnen enkele werkdagen krijg je hierop een reactie, en zullen vervolgstappen toegelicht worden. Gevraagde contactgegevens zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden. Je onderzoeksgegevens worden zonder vermelding van uw naam verwerkt.

Wat kost het jou? . Niets, alleen energie en een retourreisje. De hoeveelheid is minimaal; het invullen van een paar vragenlijsten en je ontvangt daarvoor een gratis coaching ergens centraal in het land. Eerder onderzoek heeft aangetoond dat je met 1 coaching heel veel inzicht krijgt over hoe je hoofd werkt en hoe jij dat beter en blijvend kunt structureren.
Als je interesse hebt om aan het onderzoek deel te nemen, meld je dan aan!

Als je interesse hebt om aan het onderzoek deel te nemen, stuur dan zsm een email naar: matrix.drukhoofd.adhd@gmail.com. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om afspraken te maken en meer informatie te geven.

Voor meer informatie over de MatriXmethode zie: http://www.matrixcoaching.nl/

Contactgegevens onderzoeker:
Martijn Kluitmans
matrix.drukhoofd.adhd@gmail.com
06- 30 560 299

Uw hulp wordt zeer gewaardeerd!

Met vriendelijke groet,

Martijn Kluitmans
 

 
knop 11
knop 10
knop 13