knop 3  
 

 

Stichting ADD Nederland
Stichting ADD Nederland werd opgericht in 2006 en heeft ten doel: Het beter bekend maken van ADD - "Het overwegend onoplettend type" - Attention Deficit Disorder.

vdvdvfvfvfvfgfgfgf

(S)ADD 2006

 
 
 
 
 
 
April 2008 - Beste mevrouw Windt, Gister heb ik in overleg besloten om geen volwassenen met ADD te gaan enqueteren voor het onderzoek. De gebruikte literatuur is gebaseerd op ADHD en hierdoor kan deze alleen worden toegepast bij volwassenen met ADHD. Aangezien ik van u vernam dat er weinig onderzoek naar ADD is verricht (en ik dit zelf ook ondervind tijdens de literatuurstudie) kan er mogelijk in de toekomst vanuit de wetenschapswinkel UMCG een nieuw onderzoek naar ADD worden opgestart. Met vr. gr. G. Bouwsema.
 
 
Video bijdrage Dr. Frank Lawlis, 2e landelijke ADD-dag - Oprichting Stichting ADD in Eindelijk Almere - Video. GEBROKEN LINK
 
 
 
 
 
Foto's ADD hersenen: Verschil hersenactiviteit mensen met ADD en mensen zonder concentratiestoornis: Dr. Daniel G. Amen. GEBROKEN LINK
 
Bestaan er mensen zonder een stoornis? Dr. Daniel G. Amen beantwoord forum vragen: Maar een paar, als ze er al zijn. Carl Jung heeft gezegd: "De normale mens is een mythe" We hadden het er erg moeilijk mee om een normale controlegroep te vinden. We hebben meer dan 3000 mensen gescreend om 85 normalen aan te treffen.